Nyårsafton

2013-12-31 @ 23:30:13
Snart gäller det! Snart kommer alla raketer skjutas upp i den mörka natten som kommer lysas upp av alla fina färger! Vi säger hej då till 2013 och välkomnar 2014. Hoppas alla har en riktigt bra Nyårsafton och att 2014 kommer bli as grym! Nu är det bara att vänta in tolvslaget :D
 

Film mys

2013-12-30 @ 19:28:27
Hej! Det var ett tag sen! Jag har varit hos mina släktingar i Halland så jag har varit upptagen :) Men nu är jag hemma igen! Jag är jätte trött efter den långa bilresan hem så Jonna och jag sitter och tittar på en film just nu. The Faculty blev det. Jag har inte sett den innan men jag har tänkt och gjort det ett tag nu, har bara inte haft tid att göra det än :) 


Torsdag

2013-12-26 @ 11:21:46
Hej! Igår fyllde Jonna 17år så typ hela släkte kom och firade henne! De var kvar väldigt sent så jag hann inte blogga då men det gjorde inget, är bara kul att träffa folk!
 
Idag ska jag, pappa och Jonna åka till Halland och fira jul med mina släktingar från pappas sida. Det ska bli jätte kul att träffa dom igen! Nu måste jag börja packa och fixa mig så ska vi åka sen :)
 

God Jul!

2013-12-24 @ 22:56:29
Hoppas att ni har haft en riktigt God Jul med era nära och kära! Det har jag haft i alla fall :) Jag har spenderat dagen hos mormor och morfar med min släkt. Vi har haft det jätte mysigt med mycket skratt och julklappar. Jag fick massor med fina saker! Är nöjd med allting faktiskt!
 
Snart ska vi gå och sova och imorgon blir det kalas för min syster Jonna som fyller 17år! Jag ska upp tidigt och gratta henne så det är nog bäst att jag går och lägger mig nu. God natt och God Jul! :)
 

Uppesittarkväll

2013-12-23 @ 23:57:00
Just nu sitter jag och tittar på uppesittarkväll med pappa och Jonna. Jätte mysigt är det och Anton är ju med så då blir det ännu bättre! Fast jag har ingen riktig julkänsla än. Det är ju ingen snö ute och så har det gått jätte fort. Det känns som om det var jul nyss ju! Fast det var ett helt år sedan..
 
Imorgon ska jag först fira jul hos pappa och sen åker jag till mormor och morfar och ska fira jul där. Så det ska bli jätte mysigt!
 

Ny!

2013-12-21 @ 19:55:19
Hej! Både idag och igår var jag i Marieberg. Igår var jag där med mina kusiner och kompis och idag var jag där med pappa och Jonna. Typ alla är där nu eftersom att det snart är jul. Jätte många från min skola var där både idag och igår! Jag köpt nästan bara julklappar, fast idag köpte jag en Victoria's secret body mist till mig själv. Jag var bara tvungen att ha den eftersom att de inte finns så ofta där. Den jag köpte heter Mango Temptation och luktar jätte gott!
 

Mys

2013-12-18 @ 21:42:27
Hej! Just nu ligger jag i sängen och myser med en kopp varmchoklad och tv :) Dagen har varit ganska bra. Fast vi hade en inställd lektion på morgonen, så egentligen hade jag kunnat vara hemma en stund till. Men men, det är ju bra att vara i skolan i tid för en gångs skull ;) Hoppas din dag har varit bra! 


Liten Julhandel

2013-12-17 @ 18:10:56
Hej hej! Jag cyklade in till centrum idag för att köpa en lite present till min syster. Jag hoppas att hon kommer gilla den, det gör jag i alla fall! Jag fick också med en påse med en jätte gullig tomte på! Fast den behåller jag själv så kan jag samla alla mina julklappar där :)
 

Vi saknar dig Miranda <3

2013-12-16 @ 22:30:00
Idag tänder vi ljus för våran saknade Miranda som lämnade jorden för 9 år sedan idag. Miranda var min bästa kompis syster, min systers bästa kompis och min kompis.  Vi brukade va väldigt ofta när vi var små. Jag tänker inte skriva en jätte lång text om det här.. Man jag ville bara säga att vi saknar henne jätte mycket!
 

Space

2013-12-15 @ 15:27:02
Hej, idag har jag fixat naglarna och tittat lite på film. Jag filade bara naglarna med de nya nagel sakerna som jag köpte för inte så länge sen. Jag vill låta dom vila lite nu eller vad man ska säga. De har blivit lite missfärgade för att jag har haft nagellack på mig så mycket. Jag tänkte inte lägga på något nytt förens på jul :)
 

Mysdag

2013-12-14 @ 15:53:00
Idag har jag bara tagit det lugnt och haft det riktigt mysigt! Jag har tittat på tv och tagit hand om min hud med massor av återfuktande krämer. Huden blir ju så torr på vintern så den behövs verkligen att tas hand om såhär års. Jag har också haft hårinpackning i håret och lite andra bra oljor. Jag har inte haft något smink idag heller så min hud fått luftas. Det är jätte bra med helg så man kan ta hand om sig själv. Hoppas du har haft en bra dag!
 

Lucia

2013-12-13 @ 22:15:26
Hej! Idag har jag varit och tittat på två luciatåg. Supermysigt! Fast ibland kan det bli lite långtråkigt ;) Jag tyckte att alla var jätte duktiga i alla fall! Efter jag hade varit i kyrkan och tittat på det sista luciatåget tittade jag förbi hos min moster Malin. Jag har inte varit där på jätte länge så vi hade mycket att prata om. Jag kom hem väldigt sent för att vi inte kunde sluta prata, men det var jätte trevligt att vara där. Nu ska min syster och jag sätta på en film och bara ta det lugnt. Jag har ju inga läxor nu eftersom att betygen sätts idag. Det känns jätte skönt att vara klar med allt pluggande för i år!
 

Onsdag

2013-12-11 @ 21:16:00
Hej! Idag efter skolan tog jag bussen hem till mamma. När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle gå ut till stallet för att mocka så att jag inte behövde göra det ikväll. Jag vet inte vad som hände, jag brukar ju inte gå ut dit förrän jag måste typ. Men det var jätte skönt att ha det gjort, för nu har jag kunnat ta det lugnt ett tag. Snart ska jag ut och fodra hästarna, sen ska jag duscha och göra läxa. Det är ju så mycket läxa nu. Allt ska ju vara klart tills på fredag för då sätts betygen. Det ser jag fram emot faktiskt, hoppas jag har förbättrat mig lite från förra året!
 

Känner mig duktig

2013-12-09 @ 20:06:31
Jag gick direkt till pappas jobb efter skolan för att skriva klart min uppsats som jag har i so. Jag skulle egentligen ha gjort klart det idag på so lektionen. Men det hann jag inte så då fick jag ta hem och jobba. Anledningen till att jag gjorde läxan på pappas jobb var för att vi inte har en bra skrivare hemma, då är det ju bra att jag får använda skrivaren på pappas jobb. Jag var nästan kvar sist av alla som jobbade där idag. Pappa gick hem precis när jag kom så jag satt ensam på hans kontor. Det var lite kul faktiskt, jag kände mig som en som jobbade där typ, haha! Nu är läxan klar i alla fall. Jag ska bara häfta ihop papprena och sen ska jag kanske plugga lite spanska. Nu ska jag i alla fall titta på film sen får vi se hur det blir med läxan ;)
 

Vinter

2013-12-08 @ 15:47:01
Hej! Jag har varit så upptagen de senaste dagarna så jag har inte hunnit blogga. Men det har ju kommit snö nu, så idag passade jag på att ta några bilder med en blå makeup och de nya örhängena såklart! Annars har jag inte gjort så mycket idag. Men jag hade tänkt och börjat med läxan nu. Jag brukar ju jämt börja med den sent på kvällen, men ikväll vill jag ta det lugnt och då är det ju bra om läxorna är färdiga :)
 

Nya sakerna från Marieberg

2013-12-05 @ 21:17:00
Hej, kom hem från Marieberg för ett tag sen. Jag skulle köpa lite julklappar hade jag tänkt. Men det blev mest saker till mig själv. Fast jag köpte faktiska två julklappar :) Jag hinner inte skriva så mycket nu, jag har två prov imorgon och jag kan typ inget, så det är bara att sätta igång!
 
Jag köpte en låda med lite nagel saker i. De skulle vara jätte bra för naglarna och så fanns det med en hand kräm också! Så det var jätte bra! Jag köpte också en makeup setting spray, ett par ör hängen och en helt vanlig svart mössa :) Jag är väldigt nöjd över sakerna faktiskt! Speciellt nagel sakerna. Det ska bli spännande att prova!
 

Bra dag!

2013-12-03 @ 17:28:00
Hej, idag gick jag upp tidigt så jag kom i bra tid till skolan :D Jag hann till och med att ta några bilder på mig! Jag som jämt brukar få springa till skolan ;) Haha, men inte idag inte! Skolan var bra förövrigt. Jag gillar tisdagar faktiskt. Jag blev hämtad av mamma efter skolan också. Det var ju ännu bättre, då slapp jag ju att gå. Så det har alltså varit en toppen dag idag! Hur har din dag varit? :)
 

Nytt!

2013-12-02 @ 19:03:22
Hej! Det var ett tag sen ;) Jag har varit i Stockholm så jag har inte haft tid att blogga. Jag var inte mitt i centrum i Stockholm utan vi var i Rotebro. Men vi var inte där hela dagen, vi åkte till ett köpcenter i Täby. Jag skulle köpa julklappar men så blev det inte riktigt.. Jag hittade inte så mycket eftersom att det var så stort och jag hade aldrig varit där innan så jag hittade typ inte affärerna, haha. Men jag köpte lite smink till mig själv :)
 


RSS 2.0