Mys

2014-02-28 @ 22:38:18
Sitter och myser såhär på kvällen med världens bästa vovve! 

Det var ju premiär på let's dance ikväll! Vad tyckte ni om det? Jag tyckte det var jätte bra! Kul att Kenza är med också :) 


Rosa och sjuk

2014-02-28 @ 18:26:00
Hej! Jag var hemma från skolan idag eftersom jag inte kände mig riktigt pigg. Jag har tittat på serier hela dagen typ. Haha det är ju då man har tid till att göra det ;) Egentligen skulle jag gjort lite läxa om jag var smart, men nu blev det inte så..
 
Ja jag sminkade mig idag, eftersom att jag skulle på synundersökning idag. Annars brukar jag inte sminka mig när jag är hemma och är sjuk :)
 

Gott och bra

2014-02-26 @ 15:52:41
Direkt efter skolan gick jag till Kronhallen och köpte lite godsaker, tre mangos och en vitamin well grace dricka  med smaken persika och mango. Riktigt goda saker tycker jag. När jag hade kommit hem skar jag en mango i små kuber som jag har sett många göra den senaste tiden, så jag tänkte att det kan jag också göra :)
 

Var stolt över dig själv

2014-02-25 @ 21:49:00
 Tänk bort det otrevliga i texten ovan, hihi. 

Jag tycker att alla ska få använda så mycket smink man vill. Om du känner dig trygg med att använda mycket smink så gör det, och tvärt om också, om du känner dig trygg med att inte ha något smink alls så ska du köra på det. Ingen ska få dig att känna att du gör fel genom att vara dig själv. Man får använda så mycket smink man vill bara man trivs i det. Det är viktigt att tro på sig själv och inte lyssna för mycket på alla andra. I mitt fall har jag fått mycket bättre självförtroende sen jag började använda mer smink. Jag har alltid haft ett rätt så dåligt självförtroende men det var mycket värre när jag var liten, nu känner jag mig faktiskt fin. Jag kan känna mig fin i skolan, det var omöjligt för mig för några år sen. När jag var liten var jag väldigt otrygg i mig själv. Det berodde mycket på att jag kände mig för lång, jag var mycket längre än alla andra när jag var yngre och det tyckte jag inte om alls. Jag brukade gå och försöka böja mig eller gömma mig lite bakom andra för att jag kände mig för lång. Det värsta var nog när jag blev kallad för ''lågben'' eller något liknande. Men nu är jag stolt över min längd och de flesta har vuxit ikapp mig nu också. Jag hade glasögon när jag var liten också och det var något jag verkligen inte kände mig trygg i. Därför skaffade jag linser och det kan vara bland det bästa jag har gjort. Jag började också använda mycket mer smink och det är jag stolt över. Jag har verkligen förändrats jätte mycket sen bara några år tillbaka, både i utseendet och självförtroendet. Och som sagt, jag säger inte att det är fel att inte använda smink heller. Det är bara att jag känner mig mycket tryggare och finare i att ha mycket smink. 
 
Jag vill bara säga att jag skriver inte det här inlägget för att jag vill att folk ska tycka synd om mig. Det var absolut inte därför jag skrev inlägget. Det finns folk som har det mycket, mycket värre än vad jag hade det.
 
Vara stolt över vem du är och hur du ser ut. Låt inte andra få dig känna något annat.

Härlig dag

2014-02-25 @ 18:32:00
Hej! Idag körde jag på uppsatt hår och tre stora örhängen i ena örat och vanliga pluppar i det andra :) Lite annorlunda än vad jag brukar ha kanske. Jag brukar inte ha tid att byta örhängen på morgonen och uppsatt hår har jag inte haft på jätte länge i skolan känns det som! Det har ju varit kallt ute nu och jag går nästan jämt till skolan på morgonen då det brukar vara lite extra kyligt och då blir det så kallt att ha uppsatt eftersom att man inte kan ha någon mössa över tofsen eller bullen man har i håret. Men idag var det en varm och fin dag så då behövde jag inte mössa!
 
Jag gillar mixen av örhängena faktiskt! Alla örhängen är köpta på Gekås :)

Billigt och bra

2014-02-24 @ 22:18:53
När jag såg hur hemska mina naglar såg ut på de förra bilderna var jag bara tvungen att fixa dem! Jag använde mitt nya nagellack som jag köpte på Gekås för 10spänn och jag tyckte verkligen om det! Färgen var jätte fin om man är ute efter en inte så färgglad look som jag var nu. Jag hade haft ganska färgglada naglar innan så nu ville jag ha något med lite mindre färg. Den är jätte billig också! Jag gillar när man köper något som man tycker är fint som inte kostade så mycket. Då är Gekås en perfekt affär tycker jag!
 

Nytt från Gekås

2014-02-24 @ 19:17:00
Hej! Som ni alla vet så har jag varit hos mina släktingar i helgen och de bor nära Gekås. Vi var inne där och handla två gånger, både på fredagen och på lördagen och jag hittade ganska mycket fina saker som jag köpte :) Jag tänkte bara visa det jag köpte i sminkväg, för annars skulle det bli för mycket, haha!
 
Jag köpte tre jätte fina läppstift för bara 50kr tillsammans! (Jag vet att mina naglar ser hemska ut)
 
Två mascaror, en vattenfast och en vanlig.
 
6 stycken läppennor och en blå kajalpenna.
 
En puder kabukiborste från ecotools och en rougeborste.
 
En liten sminkväska.
 
Ett vanligt rosa läppglans.
 
Och tre fina nagellack :)
 

Godnatt

2014-02-23 @ 01:08:48
Godnatt alla fina! 

Trött och blek såhär på kvällen. 

Kalas igen

2014-02-22 @ 18:42:13
Hej! Idag har jag varit hos mina kusiner och firat mig och några fler som har fyllt år. Jag har fått pengar och en blomma :) Så det var bra eftersom att min blomma precis har dött och pengar vill väl alla ha ;) 


På väg

2014-02-21 @ 15:05:49
Är just nu påväg till Halland för att träffa mina släktingar och gå på gekås :) 

Hoppas ni har en bra dag! 

Ojoj, rosett i håret och allt

2014-02-19 @ 21:27:00
Hej! Idag har jag varit i stallet och mockat och gjort andra halvtråkiga saker. Jag, min hund Ebba, min syster Jonna och min ponny Jut gick till våran grannes rid bana och red. Eller ja, det var Jonna som red och jag som fotade henne :) Det blev väldigt fina och ljusa bilder faktiskt! Vi brukar typ aldrig var ute och rida så tidigt som vi gjorde idag, så vi brukar nästan aldrig kunna ta bilder eftersom att det är för mörkt annars. Men då är det bra med lov ibland så man hinner :)
 
Kände att jag inte hade några bilder att lägga upp här, så jag gjorde en fläta (med rosett till och med), slängde på mig lite läppstift, tog på mig en fin tröja (då jag har haft på mig stalltröjan typ hela dagen) och tog några bilder :)

Sockersöt tisdag

2014-02-18 @ 21:17:03
Hej! Imorse stod klockan på 07:40 för att jag skulle upp och lyssna på Anton Ewald som var med på nrj! Så jag kom ju upp i tid i alla fall! Sen åkte jag till mamma och och gjorde lite läxa. Duktigt gjort av mig va? ;) 


Nya navelpiercingar

2014-02-17 @ 20:34:04
Nu har mina nya piercingar kommit! Jag, Jonna och Martina beställde några för ett par dagar sen och nu har de kommit. Jag blev faktiskt jätte nöjd med mina! Jag köpte två stycken hängande navelpiercingar, den ena blå och silvrig och den andra vit och silvrig. Jag köpte dem på fyndiq.se för jätte bra pris!
 

Ögonbrynsfärgning

2014-02-16 @ 16:19:59
Seg dag idag asså... Sov till tolv fast gick upp klockan ett och jag är fortfarande trött. Det ända jag har gjort idag är att jag har färgat ögonbrynen. Det blev väl bra fast jag fyller alltid i brynen i alla fall. Jag kanske ska till badhuset snart och då kan jag ju inte fylla i ögonbrynen eftersom att de kommer börja rinna och det vill ju ingen. Rinnande ögonbryn är ju inte så charmigt kanske, haha! Då är det ju bra att jag har färgat dem så att jag har lite ögonbryn i alla fall :)  
 

Lek&bus

2014-02-15 @ 23:33:20
Hej! Idag åkte jag till lek & buslandet med Martina, hennes lillasyster och deras mamma :) Haha ibland får man faktiskt vara lite töntig! 


<3

2014-02-14 @ 23:50:54
Glad alla hjärtans dag! Hoppas du haft en underbar dag! Själv tillbringade jag dagen med tre fantastiska personer! Vi har bara skrattat och haft en jätte trevlig kväll :* Dagen kunde inte blivit bättre! 

Killarna överraskade mig och Martina med geléhjärtan! Super söta! 

Mycket skratt har det varit idag i alla fall! Vi kan väl bara säga att min dag har varit super bra <3 

Sweet Dreams

2014-02-13 @ 19:08:00
Gjorde en lätt sotning innan. Den tar inte alls lång tid att göra och det är inte för mycket för att ha till skolan tycker jag! Så den här looken gillar jag :)
 

Seriösa jag

2014-02-12 @ 18:15:00
Här är bilderna från igår :) Jag blev faktiskt rätt nöjd med dem!
 

DM retro

2014-02-12 @ 17:48:00
Hej! Idag kom sakerna från DM retro som Jonna och jag beställde för några dagar sen! Jag hade beställt en bikini, en klänning och två läppbalsam, ett till Martina och ett till mig. Läppbalsamet ska göra så att läpparna svullnar lite men jag har inte provat det än. Jag blev jätte nöjd med bikinin, jag bara älskar smycket på överdelen! Klänningen blev jag inte lika nöjd med, den var väldigt genomskinlig så man måste ha något under :/ Men den var fin i alla fall!
 
 
Jag fick också min present av min fina vän Martina idag. Blev jätte nöjd! Jag behövde verkligen ett skal! Tack världens bästa Martina! <3

Puss

2014-02-11 @ 21:14:51
Jag sminkade mig lite fint och tog lite bilder innan. Jag har inte tid att fixa bilderna nu eftersom att jag ska duscha och göra läxa men de kommer nog upp imorgon :)
 

Film mys

2014-02-10 @ 18:49:18
Hej! Såg just på filmen Frozen. Den var faktiskt jätte mysig tycker jag! Jag gillar Disney filmer! De bästa är Björnbröder, Lejonkungen och Pocahontas! Haha, de tittar jag jämt på när jag är sjuk. Jag tycker att de är jätte mysiga :)
 

No makeup day

2014-02-09 @ 22:08:15
Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt alls! Jag har bara tagit det lugnt och tittat på film. Just nu tittar jag på Hunger games Catching fire! Den är verkligen jätte bra! Hoppas er dag har varit bra så hörs vi imorgon igen :)
 

Mina födelsedagspresenter

2014-02-09 @ 12:27:24
 
 
Hej! Här är videon! Hoppas ni gillar den :)

Snart kommer videon!

2014-02-09 @ 01:19:07
Hej! Jag har gjort en video nu som jag kommer lägga upp imorgon bitti någon gång :)
 

Vinter bilderna

2014-02-07 @ 23:35:10
Här är vinter bilderna jag tog för några dagar sen! Det var ju inte de finaste bilderna jag har tagit eftersom att jag hade gått med det sminket hela dagen och det hade försvunnit lite efter en dag i skolan. Men det blev väl rätt bra ändå!
 
Snart är min födelsedag slut och jag är skit nöjd med dagen! Har fått så många fina presenter :) Tack till alla som har grattat mig, ni är underbara!
 
Haha, jag vet att jag har händerna i ansiktet typ hela tiden ;)

Idag är det min dag

2014-02-07 @ 20:50:00
Just nu är släkten här och firar mig på min 15årsdag! Dagen har varit bra fast jag saknade min fina Martina i skolan! Hon var tyvärr sjuk idag :/ Men jag har fått jätte fina presenter som jag tänkte visa i en video senare. Det var någon som frågade om jag kunde göra det och det gör jag jätte gärna! Fast jag måste bara göra en ny YouTube kanal först eftersom att jag har glömt bort lösenordet till min gamla kanal.. Haha typiskt mig! 
 

Snart så

2014-02-06 @ 16:46:22
Nu är det bara en dag kvar till min födelsedag och jag är så glad! Det är så kul att fylla år och få presenter! Jag föredrar hellre att fylla år en julafton faktiskt, hihi! Men efter skolan så redigerade jag bilderna jag tog igår, fast de kommer dock inte komma upp på bloggen idag.. Ska fixa lite till bara så de är klara till imorgon :) 


On the road

2014-02-05 @ 17:40:42
Sitter just nu i mörkret i en bil påväg hem till Bjurtjärn. Jag har varit hos pappa en stund efter skolan. Hann med rätt mycket faktiskt. Först tittade jag lite på paradise hotel Norge och sen fick jag för med att jag skulle gå ut och ta några bilder! Jag tänkte på det i skolan idag, att jag inte har tagit någon vinter bild i år alltså! Så då tänkte jag att jag skulle ta några snabba bilder och så blev det. Mitt smink var inte helt perfekt dock, hade gått med det hela dagen i skolan så det hade försvunnit lite men det gick bra i alla fall. Jag tror inte det är så många som sitter och granskar bilderna så noga faktiskt. Jag tror att bilderna kommer upp här imorgon men vi får se om jag hinner bli klar med dem tills dess :) 

När jag kommer hem till mamma ska jag plugga. Det skulle jag egentligen gjort innan men jag tog ju bilder istället ;) Haha så brukar det blir, jag jämt skjuter upp allting tills sista dagen på kvällen! Egentligen är det ju rätt så skönt att ha läxan färdig på kvällen men så tänker man ju inte riktigt på dagen. Då tänker jag jämt "jag ska bara göra det här först" eller "jag tar det senare". Jag ska försöka bli bättre på att göra läxan tidigare, haha fast det tror jag faktiskt inte går så bra men men.. Ha en fin kväll alla! 

Bild från idrotten idag! Fina brudar va? ;)

Karlskoga

2014-02-04 @ 19:32:00
Hej! Jag har inte varit så aktiv här på bloggen på sistone, jag har inte haft några bilder och min vardag har inte varit så intressant heller. Så det fanns helt enkelt ingenting och blogga om. Men men nu bloggar jag och det är ju huvudsaken!
 
Idag efter skolan tog jag bussen in till Karlskoga för att möta Jonna och mamma men de var lite sena så jag fick vänta en stund. Medans jag väntade passade jag på att gå in på lite affärer och köpa lite saker. Jag köpte en ögonskuggsborste och en fransböjare. Båda var i fina och ljusa färger och matchade varandra jätte bra. Jag behövde egentligen inte en till ögonskuggsborste men den var så fin så jag var bara tvungen att köpa den! En fransbjare behövde jag dock, min hade gått sönder så därför behövde jag en ny. Fast jag brukar inte använda fransböjare så mycket eftersom mina fransar redan är rätt så böjda :)
 
Både ögonskuggsborsten och fransböjaren är köpta på H&M för 50kr styck :)

Helgen

2014-02-02 @ 21:42:32
Hej! Nu är snart helgen slut :/ Orkar inte med skola imorgon asså! Min helg har varit bra i alla fall! Lördagen och söndagen såg rätt lika ut, jag var ute i stallet, red, skotta och det bästa av allt, jag har gått utan smink hela helgen! Nu har min hud fått lufta och så känner jag mig betydligt renare utan smink också! Jag känner mig såklart finare med smink och jag är mer bekväm med smink om jag ska träffa folk men det känns bra att låta huden lufta en stund, om ni förstår vad jag menar :) 



RSS 2.0