Äntligen fredag

2014-01-31 @ 20:14:47
Hej alla! Har ni haft en bra dag? Det har jag i alla fall :) Dagen började med att de två första lektionerna var inställda, så vi hade hål i flera timmar. Det var både bra och dåligt. Det är ju skönt att slippa lektioner och så men om jag hade vetat att det var inställt lite tidigare hade jag ju kunnat sova mycket längre! Men aja det är ju sovmorgon imorgon så då får jag ju sova ändå :)  


Torsdag

2014-01-30 @ 18:21:51
Hej! Det har varit en rätt så bra dag i skolan. Jag var på hälsokontroll så då slapp jag spanskan och det är ju aldrig fel ;) Jag har inget emot spanska direkt, det är bara det att jag inte kan det, fast jag har gått på spanska sen i sjuan. Vi gör inte så mycket på lektionerna heller så det är nog därför jag inte har lärt mig så mycket, haha!
 

Skola

2014-01-29 @ 10:10:37
Hej! Just nu har jag rast fast börjar snart igen. Har so så det är rätt så bra faktiskt! Hoppas du har en bra dag! 


Inköpen från Karlskoga

2014-01-28 @ 22:40:10
Idag var jag i Karlskoga en liten stund :) Jag hittade inte så mycket faktiskt. Jag får nog beställa de produkter som jag är ute efter istället. Det är alltså smink jag vill ha. Det jag mest vill ha nu är läppstift! Jag har blivit helt förälskad i läppstift för tillfället! Har faktiskt spanat in några från Mac som jag tänkte beställa snart :) 

De här produkterna köpte jag idag. Behövde ha en ny mascara för att min andra i den sorten är typ slut. Och så en krämögonskugga i guld :) 

Spegel bilder igen..

2014-01-27 @ 18:43:00
Hej! Just nu är jag hemma själv och är livrädd att det ska komma ett spöke och döda mig! Haha nej men nästan i alla fall ;) Jag tänker fortfarande på skräkfimen jag såg häromdagen! Men det går rätt bra att vara själv ändå ;) Jag tänkte titta på Paradise hotel nu och sen kommer nog pappa hem så ska vi äta lite mat och sen blir det och sova. Ha en trevlig kväll :)
 
Har ni lagt märke till att jag lägger upp väldigt många spegel bilder nu för tiden? Det bara blir så när jag har en jätte bra spegel som ger jätte bra ljus! Har jag nämnt att jag ÄLSKAR min spegel? ;)
 

Bra söndag

2014-01-26 @ 21:53:58
Hej :) Idag har jag varit hos min moster och firat henne och min mormor som fyllt år. Vi åkte dit vid klockan halv fyra ungefär. Det är alltid lika trevligt att träffa släkten! Vi planerar nämligen att åka utomlands hela släkten typ! Men vi får se hur det blir med det. När kalaset var slut åkte jag hem till min andra moster för jag vågade inte vara själv hemma. Jag såg en skräckfilm igår så jag ville helst inte vara själv hemma! Mamma och Jonna skulle hem till mamma och jag skulle till pappa fast pappa var och träna. Därför skulle jag blivit själv om jag inte var hos min moster. När pappa hade tränat klart kom han och hämtade mig. Nu har jag varit hemma ett tag och tittat lite på film :)
 
Innan kalaste satt jag vid datorn och tittade efter saker jag önskar mig! Jag fyller ju år snart så då måste man ju ha lite koll på vad man vill ha ;) Jag vet i alla fall att jag vill ha läppstift. Fast jag vet inte vilket märke jag vill ha än. Kanske ska åka in till Karlskoga på tisdag och titta vad som finns på Kicks :)
 
Jag bara älskar mina ögonbryn idag! Brukar nästan aldrig få dem så bra haha!

Godmorgon på er

2014-01-25 @ 12:48:25
Säger godmorgon nu! Vaknade för ett litet tag sen men låg kvar i sängen tills nu. Idag ska jag rida ut. Hoppas att jag inte fryser ihjäl ;) 


Min lilla vovve

2014-01-24 @ 17:41:45
Hej, har precis kommit hem till mamma. Ska ta en macka snart, är jätte hungrig! Dagen har varit ganska bra. Sista lektionen var inställd så jag slutade tidigare. Då gick jag hem till pappa och körde lite styreövningar :) Det gick rätt bra fast jag har inte tränat så mycket på sistone och det märks. I somras var jag mycket bättre tränad! Då var jag ute och sprang varannan dag. Men det kan man ju inte göra på vintern, spring alltså. Då är det ju snö och kallt! Därför vill jag ha ett springband/gåband så man inte förlorar konditionen på vintern. Men vi får se vad som händer med den saken. Det är ju rätt dyrt! 


Muffins

2014-01-23 @ 20:30:05
Hej hej! Tänkte bara säga att efter jag kom hem bakade jag muffins och sen det har jag ätit muffins hela dagen.. Haha, jag brukar jämt säga: idag ska jag vara nyttig och inte äta sötsaker. Men det slutar aldrig lyckligt ;) Jag lyckad alltid ta något onyttigt och sen mår jag dåligt efteråt för att jag inte stod emot! Haha men det tror jag händer många! Eller? ;) 


Lila

2014-01-22 @ 18:19:00
Hej! Ikväll ska jag plugga och träna lite tror jag. Jag har inte tränat på sjukt länge känns det som.. Så om jag hinner ikväll tänkte jag köra lite styrka :) Men först blir det att plugga. Sen får vi se om jag orkar träna, haha! Det är ju lättare och säga att man ska träna än vad det är att göra det på riktigt ;)
 
Igår målade jag naglarna lila! Jag tog några bilder med mobilen på det idag. Min kamera är hos mamma så då får man ta vad man har ;)
 
Haha, ja jag har redigerat läpparna!
 

Snart så

2014-01-21 @ 20:54:20
Hej!
Sitter i soffan och tittar på tv just nu :) Dagen har varit bra förövrigt. Jag har pratat hela dagen om att jag fyller år om 17 dagar! Haha jag är jämt jätte spänd på att fylla år, kan prata om det i flera månader innan! Det är bara så kul att fylla år, jag menar det är ju typ det bästa dagen på året tycker jag! Så det är klart att jag längtar liksom ;) 


Martina

2014-01-19 @ 21:55:51
Hej alla! Har spenderat dagen med underbara Martina! Det finns verkligen ingen bättre tjej än henne! 


Bortglömt hårband

2014-01-18 @ 11:55:29
Hej och godmorgon typ.. Haha vakna precis. Men idag ska jag rida ut i kylan. Fy vad kallt det är asså! Kommer nog frysa till is typ, haha! Vi ska nog inte ta en så lång tur idag hoppas jag! 

Tänkte bara visa ett hårband som jag hittade igår! Det är jättekul att hitta saker man glömt bort att man har. Men jag har ändå inte kunnat använda det på jättelänge eftersom jag har haft mörkt hår.. Men nu kan jag använda det igen! Jag trivs jättebra med att ha blont hår igen! Känner mig mer gullig på något sätt, haha! 


Godnatt

2014-01-17 @ 22:51:35
Med denna bild säger jag godnatt! Allting känns jättebra just nu! Musik är typ det bästa som finns, allt blir lite bättre med musik! Ett jätte bra slut på denna dag :) 


Mys

2014-01-17 @ 19:49:00
Hej! Nu är jag hos mamma och sitter och myser framför tvn med min pläd :) Ska snart äta och titta på fångarna på fortet med familjen. Hoppas din dag var bra och att du har en fortsatt trevlig kväll!
 

Godmorgon

2014-01-17 @ 06:48:59
Godmorgon på er! Tänkte bara visa min nya morgonrock som jag skickade efter för någon dag sen :) 


Torsdag

2014-01-16 @ 20:41:00
Hej! Jag fixade mig lite idag när jag kom hem från skolan, sen tog jag lite bilder. Jag har suttit jätte länge nu och valt vilka bilder som blev bäst. Det är så svårt! Jag har jätte svårt att avgöra sånt, men men de här blev det :)
 
Puss :*

Kallt

2014-01-14 @ 18:47:46
Hej! Det är helt sjukt vad kallt det är ute! Fast igår var det ju ännu kallare än vad det är idag, så det är ju bra att det var lite varmare idag för igår var det ju super kallt. Så jobbigt att det blev så kallt nu när man tror att vintern ska vara slut snart! Jag vill verkligen ha värme nu! Vi har det skit kallt inne nu också så jag sitter med både morgonrock, tofflor och en pläd över kläderna och ändå fryser jag jätte mycket! Hoppas ni har det lite varmare i hemmen :)
 

Trött

2014-01-13 @ 22:14:25
Hej, lång dag idag! Vill bara sova nu.. God natt alla, ha en fin kväll!
 

Vill inte ha vinter

2014-01-11 @ 20:02:00
Hej! Idag kändes det verkligen som vinter när jag var ute och red! Det hade kommit snö när jag vaknade så jag fick en lite chock haha, sen var det ju skit kallt också! Jag höll på att frysa ihjäl på hästryggen. Usch jag hatar vintern, vill bara ha sommar nu!
 
Lite mer bilder från igår bara :)

Fredag kväll

2014-01-10 @ 22:25:00
Har ni haft en bra fredag? Det har jag i alla fall :) Har inte gjort något speciellt precis men dagen har varit bra ändå. Just nu sitter jag och familjen och tittar på tv. Vi tittar vi på filmen Thor, men jag har inte hängt med så mycket.. Snart ska jag sova, är jätte trött! God natt alla fina!
 

Nya naglar

2014-01-09 @ 22:34:34
Hej! Dagen har varit bra! Jag kom hem efter skolan och kom på att jag skulle ut på en promenad :) Det var rätt så skönt ute, det var inte så kallt heller. Sen har jag bara suttit framför datorn. Målade naglarna gjorde jag också förresten! Mitt gamla nagellack hade börjat bli lite avskavt så jag ville fixa dem :) 


Love

2014-01-08 @ 16:10:04
Nu har jag fixat bilderna jag tog igår! Blev faktiskt riktigt nöjd med ljuset :)
 

Smakprov

2014-01-07 @ 22:01:00
Hej hej! Sitter just nu och redigerar lite bilder jag tog idag :) De blev väldigt bra faktiskt! Jag älskar ljuset från lamporna runt min spegel! Bilderna kommer nog upp imorgon. Är inte riktigt klar än så jag gör det sista imorgon. Ska äta nu, duscha sen och efter det ska jag sova. Det är ju skola imorgon så man ska ju lägga sig i tid så man orkar upp :)
 

Kär!

2014-01-07 @ 12:53:25
Hej, nu har Martina åkt hem. Vi var uppe rätt sent igår eftersom vi tittade på film. Vi såg Lucky number Slevin och Titanic :) Super bra filmer! Just nu sitter jag i mitt rum och speglar mig, haha! Jag har suttit här i flera timmar nu typ! Jag fick en ny spegel i julklappa och nu har pappa satt upp den! Jag bara älskar den! Är helt kär asså! 


Bastu

2014-01-06 @ 23:28:04
Hej! Just nu sitter Martina och jag och tittar på film :) Hon kom hit klockan halv fem idag. Vi har bastat, pratat och tittat på film typ. Så haft det trevligt helt enkelt! 


Fina glitter eyeliners

2014-01-05 @ 17:26:09
För några dagar sen var jag i Marieberg och köpte tre jätte fina glitter eyeliners! Jag är verkligen helt förälskad i dem! De är så fina och det piffar verkligen upp med lite glitter. Jag köpte alla färger som fanns. Det finns både guld, silver och vanligt vitt glitter! De är verkligen jätte fina! De finns och köpa på Ginatricot :)
 

Ha en bra kväll!

2014-01-04 @ 20:48:00
Hej alla fina solstrålar! Dagen har jag tillbringat med Malin :) Hon kom hit igår och sov här till idag, sen åkte hon hem vid klockan fem. Vi hade det jätte roligt! Jag hade inte träffat henne på ett tag så vi hade mycket att prata om! 
 
Nu ska jag titta på film med familjen :) Ha en bra kväll!
 
Jag tänkte bara säga att jag trivs jätte bra i mitt blonda hår! Hårbandet kommer från glitter förresten :)

Blond igen!

2014-01-02 @ 14:54:18
Såhär ser håret ut just nu! :D 

Färgat håret

2014-01-02 @ 12:43:34
Hej alla! Just nu är jag på hårsalongen och har fått håret fixat. Jag är jätte nöjd! Håret är typ helt blont! Jag har viljat haft blont hår jätte länge nu och äntligen har jag det! Är så sjukt glad! Har ingen bra bild just nu men det kommer. Ni får en bild på mig och min katt från igår istället :) 


Röd, blå, vit

2014-01-01 @ 21:20:28
Hej hej! Dagen har varit bra. Jag har varit i stallet och färgat ögonbrynen :) Vi skulle egentligen gå ut och gå med hästarna men det blev så mörkt så det gjorde vi inte. Vi firade Juts födelsedag istället. Hon fyller 16 år idag så Grattis till henne! Efter det gick jag in och färgade ögonbrynen. Det behövdes verkligen! Jag har inte gjort det på jätte länge så de var helt blonda. Min ögonbrynspenna tog slut igår också så jag kan inte fylla i dem heller. Men imorgon ska jag ju till Marieberg och då ska jag köpa en ny penna :)
 
Jag slängde på mig lite läppstift och lite mascara på överfransarna innan. Ville inte ha så mycket smink idag, kände bara inte för det :)

Onsdag

2014-01-01 @ 15:07:56
Hej! Nu har jag åkt till mamma och snart ska jag gå ut och gå med hästarna :) Jag är jätte trött nu eftersom att jag har lagt mig sent och gått upp ganska tidigt i några dagar nu. Men ikväll ska jag lägga mig tidigt för imorgon ska jag med bussen klockan nio. Jag ska klippa och slinga håret i Karlskoga då och efter det ska jag till Marierberg men mamma och Jonna :)
 

Gott Nytt År!

2014-01-01 @ 00:36:58
Jag önskar er ett riktigt Gott nytt år! Hoppas ni har en bra start på 2014! Jag var ute och tittade på fyrverkerierna lite fast det är en skog där vi bor så vi såg inte så mycket. Men några bilder fick jag allt :)
 
Nu ska jag sen en film med familjen sen ska jag sova :) Jag är jätte trött nu!
 


RSS 2.0