Onsdag

2014-04-30 @ 16:57:08
Hejsan alla underbara! Snart ska jag till mamma så jag får göra ett snabbt inlägg idag. Jag kommer nog inte göra något mer inlägg idag för att mitt internet hos mamma funkar inte riktigt som det ska för tillfället. Men ni får ha en fin dag allesammans!
 
Jag hade eyeliner idag till skolan förresten. Det brukar jag aldrig hinna med på morgonen men idag gick jag upp lite tidigare så jag hann!

Ny mascara påväg

2014-04-29 @ 23:08:21
Har just beställt den här godingen! Jag har viljat haft den här mascaran jättelänge nu och nu har vi äntligen beställt den! Jag har hört väldigt mycket bra om den så jag är väldigt spänd på att prova den. Det kommer säkert komma en review på den sen när den har kommit. Det kommer nog dock ta ett tag för den att komma eftersom att vi beställer från ett annat land. Men det är bara att vänta ;) 


Tillpiffade tånaglar

2014-04-28 @ 20:02:46
Jag bestämde mig för att piffa till mina tånaglar innan! Brukar inte göra det så ofta så jag kände att det behövdes nu. Fick bli en guldig nagel och de andra rosa. Jag tycker det är jättefint att ha en udda nagel mot de andra faktiskt :)
 
Båda nagellacken är från H&M.

Söta Ebba

2014-04-27 @ 20:38:14
Min söta vovve Ebba! Haha asså titta på den sista bilden!
 

Sommarvärme

2014-04-27 @ 20:32:00
Jag hade tänkt lägga ut bilderna igår men vårt internet slutade fungera så jag fick lägga ut dem idag istället :)

Sol

2014-04-26 @ 17:17:43
Gud vilket härligt väder det är! Det här har jag längtat efter! Jag solade typ hela dagen och jag kom precis hem från en ganska lång promenad i solen med min hund Ebba. Men nu ska jag gå ut och hjälpa Jonna i stallet och ikväll ska vi grilla. Kan dagen bli bättre?! Älskart! 

Jonna tog lite bilder på mig med kameran innan så jag tänkte försöka få upp bilderna lite senare :) 

Härlig dag!

2014-04-25 @ 18:27:39
Hej! Gud vilken härlig dag det är idag! Solen lyser och jag är så lycklig! När jag kom hem efter skolan blev jag så sugen på att sola lite, så det gjorde jag också! Och jag kan säga att solen verkligen tar! Jag sola inte så länge men min mage hann bli jätte brun. Mitt ansikte blev bara rött dock... Jag blir aldrig brun i ansiktet, blir bara röd som sagt och så svullnar det också. Men min mage, ben och armar blir bruna. 



Nya naglar igen

2014-04-24 @ 20:27:41
Hej! Jag la på lite silverglitter på naglarna innan. Kände att jag vill ha lite mer än vad jag målade på igår. Men nu är jag nöjd och tänkte inte göra några fler ändringar på naglarna på ett tag :)
 

Godmorgon

2014-04-24 @ 07:15:14
Godmorgon alla underbara! 


Naturliga nya naglar

2014-04-23 @ 21:50:07
Idag bestämde jag mig för att måla om mina naglar till en lite med naturlig färg. Innan hade jag massa olika färger på naglarna så nu vill jag ha en lite mer naturlig färg som sagt. Så jag målade på ett ljusrosa skimrigt glans på naglarna fast de ser mest ut som vanligt genomskinligt glans på bilderna. Men jag gillar det med!
 

Hårinpackning

2014-04-22 @ 20:19:00
Jag skulle ha en hårinpackning i håret idag och då kom jag på att jag kan visa hur jag gör när jag lägger in den. Jag försökte beskriva och ta så bra bilder som möjligt. Hoppas det blev bra!
 
1. Jag börjar med att skölja igenom håret med vatten.
2. Sen schamponerar jag in håret. (Schampot jag använde just nu ser ni på bilden här nedan). Anledningen till att jag schamponerar håret och inte bara blöter det är för att få bort all smuts innan jag lägger i hårinpackningen sen. Om håret är rent är det lättare för hårinpackningen att tränga in i håret än om det var lite smutsigt.
3. Sen sköljer jag såklart ur schampot ur håret.
4. När jag har sköljt ut allt schampo kramar jag ur vattnet ur håret, först med händerna och sen med en handduk.
5. Sen masserar jag in hårinpackningen i hela håret (Vilken hårinpackning jag använde idag ser ni på bilden lite längre ner).
6. Sen kammar jag igenom håret med min tangel teezer som jag skrev om här på bloggen för inte så länge sen. Den här borsten är verkligen jättebra för att borsta igenom blött hår med.
7. Och slutligen sätter jag upp håret i en bulle och så låter jag inpackningen sitta i ett tag. Den hårinpackningen jag använde idag ska man bara ha i håret i 1-2 minuter, men jag har i det lite längre än så.
 
Schampot jag använder just nu är det här från Tresemmé. Det jag tycker är så bra med det här schampot är ju såklart att det är bra, men det är också för att förpackningen är så stor så det känns nästan aldrig som att den tar slut, och det är ju jättebra!
 
Hårinpackningen jag använde idag kommer från Disp. Den är till för blont hår och funkar ungefär som ett silverschampo fast det är en inpackning också. Den är jättebra fast den är snart slut som ni ser :/ Så snart måste jag iväg och köpa en ny hårinpackning för blont hår. Jag har lite andra inpackningar också men de är inte för blont hår som jag behöver nu.

Nästan som sommar

2014-04-21 @ 21:33:45
Vilken fantastisk fin dag det har varit idag! Det kändes nästan som en sommardag så jag passade på att sola lite. Jag solade inte så länge så jag tror inte jag fick någon färg direkt, men det var skönt ändå :)


Fina blommor gör mig glad

2014-04-20 @ 19:24:00
Titta vilka fina blommor jag fick när jag var i kyrkan idag! Jag som älskar fina blommor blev ju såklart jätte glad! Så nu står blommorna i mitt rum och ser fina ut :)
 

Today's makeup

2014-04-20 @ 19:16:00
Jag var lite stressad när jag skulle iväg till kyrkan i morse, så det blev en lite slarvig sminkning idag. Men det är så det kan bli ibland. Tyckte ändå det blev rätt så bra för att ha gjort det så fort :)
 

Räddaren i nöden

2014-04-20 @ 16:48:12
Torrschampo är verkligen räddaren i nöden ibland! Det är så bra om man är lite fet i håret men inte orkar duscha, då kan man bara ta några spray av sitt torrschampo och så blir det bra.
 

Mitt torrschampo kommer från Schwarzkopf :)

Dagens smink

2014-04-19 @ 17:31:00
Innan jag gick ut på en promenad i det fina vädret idag sminkade jag mig lite extra fint eftersom att det är påsk! Jag gjorde en enkel skuggning med en ganska tjock eyeliner som ni ser på bilderna nedan.
 
Det är så bra nu när det är lov! Då har jag tid att göra saker. Som tillexempel att sminka mig och blogga mycket mer! Det är ju jättebra! Men snart är lovet över och det vill jag absolut inte! Orkar bara inte med skolan! Men man får se det från den positiva sidan att det snart är sommarlov. Det är faktiskt inte så länge kvar nu. Jag måste verkligen köpa nya kläder inför sommaren! Mycket rosa och vitt ska det bli! Sen ska jag slinga håret ännu ljusare snart. Det ser jag verkligen fram emot! Jag har inte fixat håret sen januari tror jag... Men snart så!
 

Glad påsk alla!

2014-04-19 @ 16:03:36

Yesterday's makeup

2014-04-18 @ 18:50:38
Här är några fler bilder från igår :)
 
Idag har jag bara tagit det lugnt framför tv:n och tittat på serier. Snart kommer farmor och farfar hit och ska vara här några dagar. De bor långt härifrån så jag träffar dem inte så mycket. Så det ska bli jätte kul att träffa dem nu!

Mixing Liquid

2014-04-17 @ 21:18:00
Jag tänkte tipsa om en jättebra produkt som jag ibland använder mig av när jag gör min eyeliner. Produkten heter Mixing Liquid och kommer från Make up store. Det är en genomskinlig vätska som man ska blanda med ögonskuggor eller rouge som man sedan kan dra en eyeliner av. Detta gör då att man inte behöver köpa så många olika eyeliners, man behöver bara blanda en skugga i den färgen man vill ha och blanda den med Mixing liquid. Då behöver man inte köpa en ny dyr eyeliner, och på så sätt sparar man ju pengar! Och den är ju jättebra! Man kan blanda vilken färg på eyelinern man vill genom att använda den färgen på skuggan man vill ha. Man behöver inte vara så tråkig som jag var som bara använde svart, haha! ;) Jag tycker också att eyelinern håller bättre med Mixing liquid än vad den gör med mina andra vanliga eyeliners. Med ''vanliga'' menar jag redan färdig blandade eyeliners. Fast det beror ju på om den är vattenfast eller inte, dock så äger inte jag någon vattenfast eyeliner.
 
Jag tänkte vissa er hur man gör när man använder Mixing liquid. Jag försökte så gott jag kunde! Hoppas att jag förklara tillräckligt bra!
 
Såhär se Mixing liquid produkten ut.
 
Jag använde mig av en ögonskugga från IsaDora som jag har haft väldigt länge, det är därför den ser lite smutsig ut.. Man kan som sagt använda viken ögonskugga man vill.
 
1. Jag börjar med att hälla några droppar av Mixing liquid på ett fat. Man kan använda vad man vill att blanda det i, vissa blandar det i locket men jag blandade det på ett fat idag.
 
2. Sen skrapar jag upp lite ögonskugga med baksidan av min borste från Make up store som jag sedan kommer att dra eyelinerna med sen.
 
3. Sen häller jag ögonskuggan på fatet där jag hällde Mixing liquid innan, och bara blandar tills det inte finns några klumpar kvar. (Jag har inte blandat klart på bilden)
 
Och sen är det bara att dra en eyeliner! Så enkelt var det!
 
Sen la jag bara på mascara. Mer bilder på hela sminkningen kommer imorgon :)

Haha! Snygg jag är...

2014-04-17 @ 18:06:58
Hejsan! Jag ska snart dra iväg till kyrkan och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra där, men dit ska jag i alla fall. Jag sminkade mig lite mer än vanligt innan, så jag ska lägga upp bilder på sminkningen från idag när jag kommer hem från kyrkan lite senare :)
 
Haha! Jag tycker alltid det är lika kul att göra så!

Bra start på dagen

2014-04-17 @ 11:35:47
Jag börjar dagen med att titta på serier och bara ta det lugnt. Tog precis ett glas med yoghurt och müsli och ska snart fixa mig lite. Tänkte ta lite bilder med kameran idag, för nu är den tillbaka. Den har ju varit hos mamma ett tag nu men nu är den hos pappa igen :) 


Today's eye makeup

2014-04-16 @ 18:16:26
Jag nämnde i mitt förra inlägg att jag har en rosa ögonskugga idag, så jag tänkte vissa hur det ser ut nu :) Det är inget speciellt direkt, men det är kul att piffa upp vardagen lite med lite vakna och fina ögon. Jag använde bara två olika rosa skuggor som jag suddade ut lite, sen la jag en tunn eyeliner också. Väldigt enkelt fast ändå vackert. Man kan ju skippa eyelinern också förstås, det ser bra ut ändå! 

Förlåt för de dåliga bilderna igen..

Rosa outfit

2014-04-16 @ 11:51:22
Tog en ganska rosa outfit idag! Både tröjan, skorna och till och med ögonskuggan är rosa. Jag känner mig jämt så gullig när jag har rosa på mig. Jag älskar den färgen! 


Nya naglar

2014-04-15 @ 20:28:33
Jag och Malin målade naglarna lite innan. Jag visste inte riktigt hur jag skulle måla dem, så jag improviserade bara... Det blev väldigt många olika färger, både varma och kalla, fast ganska fint ändå tycker jag! Ibland är det snyggt med lite mycket färger! 

Ledsen för dåliga bilder... Min kamera är hos mamma så jag fick ta med mobilen istället :) 

Nyduschad

2014-04-15 @ 15:02:04
Hej! Jag bloggade inte igår för att jag var med Malin och vi hade så kul, så jag glömde helt bort att blogga! Men nu gör jag ett litet snabbt inlägg :) Malin sov hos mig inatt med, och idag har vi bara tittat på film/serie och duschat. Så nu är vi nyduschade och frächa :) 


Videon

2014-04-13 @ 21:44:00
 
Nu har jag äntligen laddat upp videon jag spelade in för några veckor sen! Ledsen om den blev lite långtråkig men jag kunde inte ha någon bakgrundsmusik för då skulle man inte kunna se videon från mobilen. Så jag fick ta bort musiken...

Malin, min underbara Malin

2014-04-13 @ 16:59:43
Idag var jag besök av finfina Malin! Vi har inte varit på jättelänge så vi har väldigt mycket att prata om! Nu ska vi spela lite tv-spel och återuppliva gamla minnen :) 

Hittade lite gamla bilder också. Åh vad jag vill tillbaka! 

The Fooo snart

2014-04-12 @ 16:32:02
Hej! Just nu står jag och några fler fina tjejer i kön till The Fooos konsert! 


Fredag

2014-04-11 @ 21:43:05
Hej! Dagen började ganska dåligt idag, fast den slutade bra som tur var. Efter skolan gick jag hem till min moster och fika och prata lite, sen gick jag hem för att fira pappa som fyller år idag :) 


Jobbig dag

2014-04-10 @ 21:36:09
Godnatt alla! Dagen har bara varit jobbig så jag lägger mig tidigt idag. 

Min kärlek till rosa är stor! 

Trevlig dag

2014-04-09 @ 19:07:48
Hej! Idag har min syster Jonna och jag varit i Karlskoga och köpt present till pappa och fikat. Jätte trevligt eftersom att vi inte ses så ofta nu längre. Jag är ofta hos pappa när hon är hos mamma, och tvärtom. Så det var jätte trevligt att bara umgås med henne lite :) 

Våran jätte goda fika som Jonna var snäll och köpte åt oss :) 

Egengjord hårinpackning

2014-04-08 @ 20:05:00
Jag har precis sköljt ur min hårinpackning som jag hade i ett lite tag. Jag brukar använda en hårinpackning som jag har köpt hos frisören, men det gjorde jag inte idag. Jag har hört att det ibland kan finnas dåliga medel i såna som man köper som inte är så bra, varken för håret eller för miljön. Det brukar till exempel finnas parfymer i köpta hårinpackningar. Därför bestämde jag mig för att göra en egen hårinpackning av det som vi hade hemma. Man kan använda sig av mycket saker till att göra inpackning själv, men jag använde honung och olivolja idag. Det funkade faktiskt jätte bra och det är både miljövänligt och billigt! Ta bara ungefär 2 msk olivolja och 2 msk honung, sen är det bara att blanda ihop dem och applicera det i håret :)
 
En bild när jag precis hade applicerat hårinpackningen.

Fräsch

2014-04-08 @ 17:34:32
När jag kom hem från skolan för några timmar sen gick jag direkt och gjorde rent några av mina sminkborstar. Sen tvättade jag bort mitt smink, peelade ansiktet och sen återfuktade jag huden med en kräm. Jag brukar nästan alltid tvätta bort mitt smink så fort jag har kommit hem från skolan faktiskt. Jag känner mig mycket fräschare då, och sen är det ju ändå inge som ser mig hemma,(förutom min familj såklart), och då behöver jag ju inte vara speciellt snygg :)
 

Kvällsnöje

2014-04-07 @ 22:48:27
Hej! Ledsen för att det blev så sent inlägg men jag har suttit och målat naglarna hela kvällen så jag har inte haft tid. Men nu är jag klar och resultatet ser ni på bilden nedan :)
 
Det genomskinliga och det svarta nagellacket kommer från Claudia cosmetics och det beiga kommer från Kubiss.

Filmat igen...

2014-04-06 @ 20:45:19
Hej! När jag kom hem från Gyttorp innan satte jag mig framför kameran och gjorde en video. Jag blev inte nöjd med den jag gjorde för några dagar sen så jag bestämde mig för att göra den till likadan. Denna blev jag lite mer nöjd med fast den kunde blivit bättre... Jag blir så varm och röd i ansiktet jämt när jag ska filma.. Det gillar jag inte, vet inte varför heller. Men det går väl över snart :)
 

Min fina häst

2014-04-05 @ 22:11:05
Hej! Jag har tillbringat hela dagen ute i stallet idag. Därför har jag inte haft tid att blogga. Det blir ofta lite sämre bloggning när jag är hos mamma, eftersom att vi har hästar här. Jag har typ helt olika liv beroende på om jag är hos mamma eller hos pappa. Hos mamma är jag ute och tar hand om alla djur vi har här, och när jag är hos pappa sitter jag vid datorn eller sminkar mig typ. Det blir liksom lite mer skönhet hos pappa eller vad jag ska säga. Jag har tid att göra lite mer saker, måla naglarna till exempel. Hos mamma får man ta lite skit under naglarna. Lite olika va?

Imorgon ska jag åka till Gyttorp för att Jut och Jonna ska tävla. Så det blir mycket fixning imorgon, för på dressyrtävlingar är det viktigt att vara fin! Vi tvättade Jut förut och flätade hennes man. Men imorgon ska vi fixa knopparna och lite annat :) 

Jag älskar den här fina hästen! Hon gör mig glad. 

Tangle Teezer

2014-04-04 @ 16:21:09
Jag tänkte tipsa lite om en borste som jag har! Den heter Tangle Teezer och är verkligen jättebra! Tangle Teezern är uppbyggd av både långa och korta borst spikar som gör att det är lätt att borsta igenom tovigt hår med den. Borsten funkar lika bra i blött som i torrt hår. Jag vet inte riktigt vart man kan köpa den, men den borde nog finns på salonger eller på Kicks. Vet dock inte vad den kostar eftersom att jag fick min i julklapp för några månader sen. Men jag skulle tro att den kostar runt 100-200kr. Den Tangle Teezern jag har är lila och min syster har en rosa hemma hos mamma som jag brukar använda. Jag gillar verkligen att det finns så många fina färger och så tycker jag designen är väldigt fin och annorlunda!
 

Kicks tidning

2014-04-04 @ 16:02:07
Titta vad som låg på mitt skrivbord när jag kom hem från skolan! En tidning från Kicks! Det är så kul med såna tidningar ibland tycker jag. Jag blir så facinerad av alla fina bilder och produkter! Nu blir det att läsas när jag ska åka bil hem till mamma sen :)
 

Härlig kväll

2014-04-03 @ 21:18:00
Hej! Jag kom in från stallet för ett tag sen och nu sitter jag i soffan och ska äta. Jag och mamma tog en tur med hästarna vid vattnet och det var så fint! Det är så härligt att det är ljust på kvällen och att det börjar bli varmt nu! 
 
Min fina häst Jut idag! Ser ut som hon behöver lite mascara va? ;)

Godnatt!

2014-04-02 @ 23:10:57
Jag har inte varit så bra på att blogga idag... Men det är för att jag har spelat in en video! Den kommer förhoppningsvis komma upp någon dag i veckan. Jag ska till mamma imorgon och vi har inte så jätte bra internet där så jag kan inte ladda upp videos. Men jag tror att jag kommer till pappa på söndag och kan fixa med videon då :)

Jag och min fina Martina från idag :* Men nu måste jag sova, godnatt! 

En försenad födelsedagspresent

2014-04-01 @ 20:36:38
Hej, idag fick jag äntligen min födelsedagspresent av Malin! Haha, jag fyllde ju år för typ två månader sen men det har bara inte blivit så att jag har hunnit fått min present än. Men nu har jag det och jag blev jätte glad! Det var ett eos läppbalsam och lite underkläder. Jag har faktiskt tänkt att köpa ett sånt läppbalsam men det har bara inte blivit av, så jag blev jätte glad att jag fick det! Tack finaste Malin!
 
 


RSS 2.0