Nu bär det av

2013-10-31 @ 14:11:00
Hej! Idag bär det av till Halland! Nu är jag packad och klar så snart ska vi åka. Hoppas jag inte har glömt något! Det brukar jag jämt göra.. Jag kommer hem på Söndag och jag vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket under tiden jag är där. Dels för att det inte är så bra internet där och så kanske jag inte har så mycket tid. Men jag ska försöka slänga in ett litet inlägg då och då. Kanske inte blir något inlägg alls men vi får se :)
Ha en bra dag alla!
 
Haha är lite trött men denna bild kan jag bjuda på ;)

Fantastisk dag!

2013-10-30 @ 15:28:00
Hade en as grym dag igår med de bästa tjejerna! Samra var i Degerfors i tre dagar så då träffade jag och några tjejer henne. (Samra gick i min klass innan) Vi åt pizza och gjorde massa annat skoj :D Jag och Miranda sov över hos Lisa och Samra på kvällen också. Jätte kul! När alla hade vaknat städade vi och sen skulle Samra åka hem :( Det var inte kul, man ville att hon skulle vara här längre!
 
Nu har jag suttit och redigerat lite bilder som Elvira tog på mig, Samra, Lisa, Martina, Miranda och Elin.
Sen ska jag packa, för imorgon åker jag till Halland! Har inte varit där sen i somras så det ska bli kul :) 
 
Saknar dig redan Samra!
 

Mysig måndag

2013-10-28 @ 19:59:00
Hej! Har ju varit ledig idag eftersom att det är höstlov. Jätte skönt att vara hemma och ta  det lugnt.
Jag sov rätt så länge idag, har inte haft så mycket sovmorgon den senaste tiden, så det var skönt! Tog det lugnt hela dagen också. Jag sminkade mig och sen fotade Jonna mig lite och sen gick vi ut till hästarna. Jonna hoppade Pi idag, det var ett tag sen. De brukar mest rida dressyr, men det är ju kul med lite variation :) Jag stod och tittade på då, egentligen skulle jag ta lite bilder på dem, men det blev för mörkt så det blev det inget med..
 
I morgon ska jag träffa Samra! AS KUL!! Åh vad jag har längtat :D
 

Närbilder

2013-10-27 @ 11:34:00
God morgon! Har precis tagit en dusch och ätit lite frukost. Idag ska jag bara ta det lugnt och vara ute i stallet. Kanske ska rida ut, det var ett tag sen :)
 
Det är så tråkigt väder ute nu! Jag gillar inte hösten så mycket det är så mörkt och det regnar mycket.
Fast löven blir ju väldigt fina på hösten. Men nu har ju typ alla blad blivit bruna och ramlat ner :/
Jag vill faktiskt att det ska komma lite snö nu. Då blir det mycket ljusare ute och så kan man ju ta fina vinter bilder ;)
 
Lite bilder jag tog i fredags bara :)

My hands

2013-10-26 @ 20:06:40

Första dagen på höstlovet

2013-10-26 @ 19:11:00
Nu har ju höstlovet börjat. Såå skönt! Jag har inte planerat så mycket vad jag ska göra än, men jag ska i alla fall träffa min saknade vän Samra och åka till Halland :) Och så ska jag sov länge på mornarna också så klart ;) Fast jag var tvungen att gå upp kl 06.00 i morse men typ alla andra mornar ska jag sova länge. Jag skulle iväg på dressyr tävling i Kristinehamn när Jonna och Jut skulle tävla, så det var därför jag gick upp så tidigt.
Jut var väldigt pigg så det gick inte så bra :/ Men vi får hoppas att hon är lugnare nästa tävling!
Sen har jag typ varit ute i stallet hela dagen.
 
Tog några bilder igår när jag kom hem från skolan. Några lägger jag upp nu och så lägger jag upp lite fler senare, för att vi har så dåligt internet just nu. Det tar jätte lång tid att ladda upp bilder. Det tog typ en timme att ladda upp de här bilderna..
 
Nu blir det lite filmmys med familjen :) Ha en bra kväll allesammans!
 

Höst Ebba!

2013-10-24 @ 22:41:00
Hej! Har suttit med fysik läxa hela kvällen så har inte hunnit blogga. Jag började med läxan i bra tid men det tog jätte lång tid och bli klar med den. Men jag lyckades hålla humöret uppe hela tiden, fast det gick lite trögt ibland! Men nu har jag duschat så ska sova efter detta inlägg. God natt!
 
Lite bilder som jag tog på Ebba när jag kom hem från skolan :)

Rosa naglar

2013-10-23 @ 20:28:00
Halloj! Målade ju naglarna idag, med en skrikrosa färg. Kände verkligen att det behövdes. Mitt nagellack var nästan helt borta. Jag tycker inte om när det ser sådär avskavt ut. Men men så blir det ju alltid.
Nu ska jag äta lite varma mackor, göra matte och sen sova. Är jätte trött! Höll typ på och somna hela dan idag på lektionerna. Så idag blir det att lägga sig tidigt :)
 
(Färgen är mer skrikrosa i verkligheten)

Äntligen fotat lite igen!

2013-10-23 @ 19:01:00
Har fotat lite idag! Det var ett tag sen nu så det var kul! Har haft kameran hos pappa och jag har varit hos mamma, så det var därför jag inte har fotat. Men idag har jag varit hos pappa en stund, då passade jag på att knäppa av några bilder. Jag målade naglarna rosa också. Har sagt jätte länge att jag  ska göra det, men jag har liksom hunnit.
Jag har inte blogga så mycket på sistone heller :/ Men som sagt, jag har varit upptagen :)
 

Soppa!

2013-10-21 @ 22:00:14
Hej!
Idag skulle jag ta bussen hem till Bjurtjärn efter skolan. Det gick faktiskt bra förutom att jag höll på att missa bussen först. Men som tur var kom jag precis i tid :D Skulle ju vara lite jobbigt om jag missade den! När jag kom hem blev jag bemött av mina två gosiga katter som hoppade upp i famnen på mig, sen kom min lilla vovve och gosade också. Jag älskar att bo på landet! Det är så mysigt med alla djur!
 
När jag hade bytt om till stall kläder och tagit något att äta gick jag ut och tog in hästarna med mamma. Vi skulle fixa Jut för Jonna skulle på träning med henne I Botorp :) Jag stannade inte kvar och tittade på träningen, jag åkte hem med pappa istället. Vi gjorde lite soppa när vi kom hem. Jag brukar typ aldrig laga mat men idag kände jag mig jätte sugen på det! Vi gjorde en kyckling soppa som var as god!
 
Nu ska jag läsa ut en bok som ska vara utläst till imorgon. God natt alla fina!
 

Lila sminkning

2013-10-20 @ 19:02:00
Hej! Har fotat lite idag. Skulle egentligen göra läxa men så blev det inte ;) Provade på att sminka mig med lite lila ögonskugga också. Brukar inte använda så mycket färgglada färger men idag kände jag för att piffa till mig lite extra ;) Lockade håret lite också. Jag tycker inte riktigt att jag passar i det men kände att det passade till sminkningen :)
 

Frost

2013-10-19 @ 10:55:29
Hej! Sitter just nu i bilen påväg till en dressyrtävling i Kumla. Jonna och Pi ska rida LB:2 och LB:3. Så vi får se hur det går. Hoppas att Pi sköter sig! 

Det var snö/frost när jag vakna både igår och idag. Inte kul, fast fint är det! :) 


Nya designen

2013-10-18 @ 20:13:56
Hej! Ledsen för dålig uppdatering! Jag har varit så upptagen på sistone. Igår var jag i stallet hela tiden efter skolan och idag har jag varit med Malin.
 
Ni kanske har märkt att jag har bytt design och header här på bloggen. Jonna och jag satt uppe jätte länge en kväll och fixade. Fast det var mest Jonna som fixade eftersom jag inte kan... Då är det ju bra att man har en snäll syster som hjälper till! ;) Ville ha lite mera höst färger och sen så har jag aldrig bytt design innan. Jag blev rätt så nöjd med den, fast det jag inte gillar är att man inte kan klicka på "äldre inlägg" där nere. Det gillar jag verkligen inte, så var det på min gamla design också! Vi får se om jag kanske byter snart igen men det tror jag inte.
 
Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på Kick ass 2 :D
 
Har skaffat mig en ny sånhär också ↓
 
 
 

Skolfoto

2013-10-16 @ 15:46:29
Kom på att jag inte har lagt upp mitt skolfota här än. Blev inte så nöjd men den duger.
Jag blir aldrig så bra på skolfoton. Blir ofta väldigt stel och så ska man ju sitta så konstigt ibland tycker jag.
Typ luta huvudet åt fel håll om ni förstår vad jag menar.. Men det är tur att man får välja kort för mina andra kort vart verkligen hemska! Jag har inte beställt dem än men det ska jag göra snart :)
 
Ska åka till mamma klockan fem idag. Sen ska jag göra lite läxa och vara ute i stallet :)
 

Tisdag!

2013-10-15 @ 19:29:00
Hej hej! Cyklade hem till Malin efter skolan idag. Vi har inte varit på as länge! Har saknat henne så! <3
Men jag var tvungen att åka tillbaka till skolan klockan fyra för att gå på utveklings samtal.
Efter det åkte jag hem och bakade äppelpaj. Jätte god blev den! Nu ska jag läsa flugornas herre.
Jag ska ha läst ut den tills på tisdag nästa vecka och jag har rätt så mycket kvar.. Så hej då, ses sen :)
 

Höst gul!

2013-10-14 @ 19:50:29
Lite fler bilder som jag tog i helgen :)
 

Höst röd!

2013-10-14 @ 19:39:00
Hej! Jag hann inte med och byta header igår, men jag ska i alla fall göra det någon dag i veckan :)
 
Har suttit ett tag framför datorn och redigerat lite bilder som ja tog i helgen. Blev faktiskt ganska nöjd med dem :)
 

Tävlings helg

2013-10-13 @ 13:26:01
Hej! Har inte haft så mycket tid att blogga på i helgen. Igår var jag på dressyrtävling i Karlstad.
Jonna skulle tävla med Pi. Det gick rätt så bra förutom att Pi bockade och kickade under hela galopp delen :/
Ibland är hon jätte snäll och gör ingenting men ibland håller hon på och krånglar hela tiden, och igår var det en riktig krångel dag. Jag har nog aldrig sett henne hålla på så mycket!
 
Idag stod klockan på 05:10, då skulle vi upp och gör iordning Jut. Jonna skulle tävla henne i Gyttorp idag.
Det gick bra fast Jut var väldigt stel i nacken och så ville hon inte stå still ( Fast det vill hon ju nästan aldrig ;) ), men det blev ändå bra! Hon red samma program som hon red med Pi igår, så det gick mycket bättre idag än vad det gjorde igår :)
 
Snart ska jag åka hem till pappa och redigera och fixa med lite bilder som jag har tagit under helgen. 
Jag ska kanske byta design och header idag! ( Om jag hinner.. ) Så ni kan ju titta in här lite senare på kvällen ingen :)
 

Mysig kväll!

2013-10-10 @ 21:03:10
Hej! Har just sett en film som hette Safe Haven. En jätte romantisk film, så den passar ju mig. Jag älskar ju såna filmer! Annars har jag målat naglarna. De fick bli röda och orangea den här gången. Ska nog fota höst bilder imorgon och då vill man ju ha matchande naglar ;)
Satte på ugnen för ett tag sen så nu ska jag stoppa in lasagnen och sen blir det att äta :)
 

Rosa Onsdag

2013-10-09 @ 17:47:47
Ska snart åka till mamma så jag tänkte göra ett litet snabb inlägg.
Fotade lite innan. Hade inget annat för mig så varför inte :)
 
Nu måste jag verkligen gå, så hej då :)

Mysig middag med Martina!

2013-10-08 @ 22:09:00
Hej! Gick till thaivagnen och åt med Martina efter skolan idag. Jätte mysigt!
Det är andra gången jag äter där nu. Ska nog börja äta där oftare, jag älskar maten där.
När vi hade ätit färdigt åkte Martina hem till sig och jag tog bussen till Karlskoga. När jag kom fram till Karlskoga kom mamma och hämtade mig med bilen och körde hem till Bjurtjärn. När vi var framme upptäckte jag att jag hade glömt mina glasögon hos pappa.. Inte bra alls! Det gör så ont i ögonen att ha linser så sent. Jag skulle göra läxa också så det vart ju lite svårare när man inte kan se så bra. Men jag läste en stund i alla fall :)
 

Höst!

2013-10-07 @ 20:07:00
Måndag idag igen..  Man är jämt så seg på Måndagar. Fast lektionerna i skolan är bra. Det är typ roliga lektioner hela dan. När jag kom hem hade jag tänkt att göra läxan men det blev att jag gick ut och tog lite kort istället ;)
Det var ju så varmt idag så då är det ju bra att passa på att ta lite bilder innan det blir för kallt. Det är ju inte så kul att jag kort när det är kallt.. Ska nog ta lite fler höst kort i veckan, det är ju så fina färger på hösten!
 

Ny målade naglar

2013-10-06 @ 22:23:00
Hej, idag har jag klippt hästarna, gjort lite läxa och målat naglarna.
De fick bli rosa nu, har inte haft rosa naglar på ett tag, så varför inte :) Målade både tå och fingernaglarna faktiskt.
Det brukar jag inte göra, det är ju inte så många som ser tå naglarna liksom. Så det känns lite onödigt att måla dem.
Men idag hade jag inte så mycket annat och göra så jag slängde på lite färg.
 
Är jätte trött nu, så ska snart gå och lägga mig. God natt alla fina, sov gott!
 

Close up

2013-10-06 @ 10:16:15
Hej! Nu har jag precis kommit in från stallet. Vi ska klippa hästarna idag så vi får se hur det går ;)
Pi brukar inte gilla att bli klippt..
 
Fotade lite igår men hann inte lägga upp dem då, så de kommer nu istället :)
 

Skog

2013-10-04 @ 22:24:25
Idag har jag blivit fotad och fotat Jonna, Pi och Jut när de red.
Jag har velat fota i skogen rätt så länge nu. Så idag gjorde jag det äntligen. Det var rätt så mörkt i skogen så bilderna blev lite suddiga men aja.. Ska kanske fota imorgon också om jag hinner :)
 

Makeup

2013-10-03 @ 20:07:00
Hej, hade simprov idag! Gick ganska bra faktiskt. Trodde att det skulle vara svårare.
 
När jag kom hem visste jag inte riktigt vad jag skulle göra så jag sminkade mig lite. Det är ju alltid kul ;)
 Jag måste köpa lite nya ögonskuggor och en ny rouge snart. Vi får se när jag gör det, jag köpte ju faktiskt en palett med färgglade ögonskuggor för inte så länge sen. Så jag kanske ska spara pengarna lite ;)
 
Min kamera var hos mamma så jag kunde inte fota med den. Fotade med iPhonen istället :)

Tips!

2013-10-02 @ 19:00:08
Hej! Idag har jag varit i skolan och varit ute och sprungit. Kände att jag behövde ut och springa, har inte gjort det på ett tag nu och så är det simprov imorgon också. Är lite nervös men inte så farligt faktiskt :)
 
Tänkte tipsa lite om en hårprodukt som jag brukar använda. Den är från Schwarzkopf och den finns och köpa på ICA.
Produkten gör så att håret blir lent, får fina hårtoppar, skyddar håret mot värme och den doftar fantastiskt gott!
Använd den efter duschen, men ta bara inte för mycket för då kan håret se fett ut..
 


RSS 2.0