Äntligen fredag!

2013-11-29 @ 16:55:00
Äntligen fredag! Denna vecka har gått jätte sakta men nu är det äntligen helg. Ikväll är det ju Idol och Anton Ewald skulle ju vara med och sjunga Close up, men han ställde in eftersom att TV4 ville att han skulle sjunga Begging. Men det ville inte Anton! Han vill ju självklart köra sin nya singel och inte en 1 år gamla låt! Jag förstår varför han inte ville vara med, fast jag hade ju sett fram emot att se honom uppträda igen!
 
På söndag åker jag till Stockholm. Jag har inte varit där på länge så det ska bli jätte kul! Jag ska antagligen shoppa lite, fast vi åker egentlige dit för att skjutsa Jonna och Nattis till Stockholm horse show :) Men medans dom är där kan ju jag gå på stan lite. Jag behöver verkligen köpa julklappar nu, har faktiskt inte köpt en ända än..
 

Himlen

2013-11-27 @ 17:06:30
Hej! Jag har precis bakat lite chokladmuffins :) Har inte smakat dom än men jag tror att de blev goda. Jag ska till mamma snart så jag ska packa lite. Ikväll ska jag plugga igen. Jag har ju läxa hela tiden ju! Hela kvällarna går åt till att plugga :( Men igår hann jag med att titta på en film :D Filmen jag tittade på heter After Earth, den var jätte bra och spännande tycker jag. Och så var ju Jaden Smith en av huvudpersonerna så då blir det ju ännu bättre! Han är så snygg!
 
Himlen var så fin idag!

Happy Girl

2013-11-26 @ 18:36:00
Hej! Idag gick jag upp extra tidigt för att locka håret, jag var jätte pigg också så jag ville bara gå upp. Det var väldigt konstigt eftersom att jag alltid brukar vara jätte trött på mornarna ;) Men inte idag inte! Jag fotade lite idag också eftersom att jag hade tagit min tid och lockat håret. Jag satte på mig ett fint linne och målade eyeliner också :) Jag har blivit bättre på det där med eyeliner. Innan råkade jag jämt blinka eller något annat som gjorde att det blev svart överallt ;) Men övning ger färdighet som man brukar säga!
 
Jag ska sätta mig och plugga lite nu och efter det ska jag se en film som heter ''After Earth'' Den verkade jätte spännande så jag vill verkligen se den!
 

Grattis Malin!

2013-11-25 @ 19:56:00
Idag fyller min bästa vän Malin år! Grattis igen gumman älskar dig! (Haha vet inte hur många gånger jag har sagt Grattis idag..)
 
Efter skolan gick jag hem till Malin och firade henne :D Det var jätte länge sen vi va faktiskt, så det var jätte kul! Av mig fick hon ett iPhone skal och ett par örhängen. Hon hade fått massor av trisslotter också, så dom satt vi och skrapade. Alltid lika spännande med trisslotter! Klockan fem åkte jag hem och nu har jag målat naglarna. De fick bli rosa och vita den här gången. Jag har haft svarta jätte länge nu, så jag kände att jag ville ha lite ljusare färger denna gång :) 
 
Haha hittade jätte gamla och fina bilder! Hoppas du har haft en as bra födelsedag! <3

Söndag

2013-11-24 @ 17:49:14
Hej! Idag fotade jag lite. Det var ett tag sen kände jag! Annars har jag varit i stallet och gått en promenad med hästarna och sen åkte jag hem till pappa.
 
Det går väldigt segt nu med bloggandet känner jag.. Men det är för att jag knappt har något att blogga om. Vi får hoppas att det blir ändringar på det snart :D
 

Trivselkvällen

2013-11-22 @ 15:00:45
Hej! Idag vart det en riktig sovmorgon! Jag sov till kl 13.00. Det var ett tag sen jag sov så länge.. Men det var skönt för jag var jätte trött igår kväll. Jag gick ju upp tidigt igår och så var det ju trivselkväll på kvällen. Den var ganska kul, fast som sagt jag var jätte trött.
 
Ha en bra dag allesammans :)

The hunger games catching fire

2013-11-21 @ 14:57:00
Igår var jag på bio med Martina och Daniel. Jag kom hem väldigt sent så jag hann inte med att blogga då. Vi såg The hunger games catching fire. As bra var den! Fast det skulle vara lite mer spänning och lite ledsammare tycker jag. Det var det ända jag saknade med filmen, men annars var det jätte bra!
 
Ikväll är det trivselkväll på skolan! (Trivselkväll är ett disco som man har på Stora valla skolan.)  Jag är lite nervös just nu men det kommer nog bli kul! Nu måste jag göra mig iordning, hejdå :) 
 

Hårproblem

2013-11-19 @ 21:43:00
Har lite hårproblem just nu! Jag vet inte vilken färg jag ska ha. Jag har funderat länge på det nu men vet fortfarande inte vilken jag vill ha. Jag färgade ju håret i helgen, då i en mörkblond färg. Men det blev typ ingen skillnad :/ Jag är jätte trött på den hårfärgen jag har nu så jag skulle verkligen vilja färga snart! Men problemet är att jag inte vet vilken färg jag vill ha? Jag tycker att både mörkblont och ljusbrunt är fint! Jag tror att jag kommer färga ljusbrun, eftersom att det inte sliter lika mycket på håret som det gör om jag skulle färga blont och så är det lättare att färga brunt hemma så att det inte ser fult ut. Man kan ju få det fint hemma om man färgar mörkblont eller blont också såklart! Men med tanke på hur det blev i helgen är jag inte så taggad på att färga mörkblont igen om det skulle hända samma misstag. Att det inte skulle bli så mycket skillnad alltså.  Det blir ju mycket billigara att färga hemma också och jag känner inte att jag vill betala jätte mycket just nu för att fixa mitt hår, med tanke på att det snart är jul och då behöver man pengarna till att köpa julklappar.
 
Här är några exempel på de hårfärger jag skulle vilja ha :)
 
Den här fina hårfärgen gillar jag jätte mycket! Supersnygg till allting, både plattat och lockigt!
 
De här hårfärgen är också jätte fin så jag vet inte riktigt hur jag ska göra?
 
Men jag väntar nog att tag innan jag färgar till någon färg :) Men om ni vill kan ni gärna slänga en liten kommentar på vilken hårfärg som ni tror att jag skulle passa bäst i :)

Glad Halloween..

2013-11-17 @ 19:28:00
Haha, jag vet att det redan har varit Halloween men jag ville ändå sminka mig såhär. Jag hann inte med det när det var Halloween så jag gjorde det för några dagar sen istället :) Blev rätt så nöjd men jag kunde ha gjort det lite bättre!
 
Just nu sitter jag och äter lite. Har suttit framför datorn i flera timmar och redigerat de här bilderna! Det tar tid att fixa och trixa ;) Men nu måste jag plugga.. Vi hörs!
 

Svart&vitt

2013-11-17 @ 17:20:47
Hej! Idag har vi haft lite besök här hemma, så då fixade jag mig lite mer än vanligt. Det är kul att piffa till sig lite extra ibland! Jag hade lockigt hår också. Det brukar jag inte ha så himla ofta heller :)
 
Nu ska jag fixa med de där ''läskiga'' bilderna som jag har pratat om :) Har ju inte hunnit innan men nu ska jag ta min lilla tid och redigera. Sen ska jag plugga till SO provet som jag har imorgon..
 
Vi hörs snart igen!

Dålig uppdatering

2013-11-16 @ 21:13:00
Hej hej det är lite dålig uppdatering just nu känner jag. Hann inte fixa de ''läskiga'' bilderna idag :/ Men det ska jag göra imorgon. Idag har jag haft annat för mig! Jag har ridit och färgat håret och ögon bryna. Det blev inte så stor skillnad på håret men en lite annan nyans blev det. Ögon brynen blev ju bra i alla fall :)
 
Nu ska jag äta pizza och titta på film med familjen så hörs vi imorgon igen :D
 

Behind the scenes

2013-11-14 @ 22:51:10
Jag försökte sminka mig lite läskigt igår. Det blev rätt så bra för att vara första gången. Men nu vet jag att jag ska använda lite mindre pappen än vad jag gjorde, Om ni förstår vad jag menar. Ni ser där det ska föreställa att det är sprucken hud? Huden är lite för tjock för att vara äkta. Men man lär sig av sina misstag ;) Nästa gång gör jag det bättre! De här bilderna är från när jag gjorde iordning mig så de är inte redigerade än.. Men de redigerade bilderna kommer upp på lördag eller söndag :) Har inte tid att redigera dem nu för att jag snart ska sova och imorgon ska jag till mamma och det redigeringsprogramet som jag använder är hos pappa. Så jag får fixa bilderna när jag kommer tillbaka till pappa :)
 

Smokey eye

2013-11-13 @ 16:10:16
Igår sminkade jag mig lite :D Det blev väldigt bra tycker jag! Funderar på att ha det på trivsel faktiskt, men jag vet inte riktigt man vill ju inte vara för fixad ;)
 
Hoppan ni gillade den sminkningen :) Jag bara älskar den!

Tisdag

2013-11-12 @ 17:19:07
Hej hej, kom hem från skolan för ett tag sen :) Bra dag har det varit! Hade kemi prov dock, men det gick faktiskt bättre än jag trodde! Idag blir det inga läxor! Åh så skönt, har haft två svåra prov på raken nu, så det känns jätte bra att få ta det lugnt en kväll. Jag ska passa på att fixa till och måla mina naglar som jag egentligen skulle ha gjort igår men hann inte. Sen ska jag nog sminka mig lite och sen fota :)
 

Jätte fin fläta

2013-11-11 @ 17:50:15
Hej! Har precis bakat choklad muffins :) De vart väl goda men de var inte min favorit. Nu ska jag plugga kemi, jag har kemi prov imorgon och jag kan inte! Får bara hoppas att jag klarar det!
 
I lördags var jag hos mormor och morfar på en liten släktträff :) Min moster Malin är jätte bra på att göra flätor så hon gjorde en jätte fin fläta på mig! Var ju bara tvungen att ta några bilder med den ;)
 

Fail

2013-11-09 @ 22:54:00
Hej! Har varit upptagen hela dagen idag! Först var jag ute hos hästarna, sen åkte vi till Degerfors för att fira morfar på födelsedagen och sen har jag pluggat lite. Jag måste plugga jätte mycket imorgon för att jag har Hemkunskaps prov och Kemi prov snart :( Jag kan inte Kemin! Hemkunskapen kan jag lite i alla fall :) Fotade lite idag också förresten :D Fast jag har inte hunnit redigera bilderna än och jag orkar inte göra det nu.
Jag är hur trött som helst! Ni får två fail bilder istället, haha!
 
Jag har så himla bra balans asså!

Köpen från Karlskoga

2013-11-08 @ 21:13:56
Hej! Igår var jag en sväng i Karlskoga med mamma. Jag skulle bara köpa lins vätska men det blev lite mer också ;)
Det är ju så lätt att få med sig lite mer saker än man har tänkt! Jag köpte ju alltså lins vätska, en väska till linserna och ett linsetui. Sen köpte jag också ett läppstift, låtsas blod och latex. Jag vet att Halloween är över nu men det skiter jag i! Man kan ju alltid sminka sig läskigt :) Får se när jag kommer använda det, snart hoppas jag i alla fall!
 
Idag tog jag bussen till Karlskoga men Malin och Stina :) Jag följde med dom hem till deras nya lägenhet. Det var första gången jag var där. Jätte fint var det! När jag hade varit där en stund tog jag bussen vidare till Storfors.
När jag kom hem tog jag det lite lugnt först, sen gick jag ut till hästarna och nu ska jag titta lite på Idol och äta.
Ska kanske försöka göra lite läxa också men vi får se hur jag gör :)
 

Skolfotona

2013-11-06 @ 16:41:00
Nu har äntligen skolfotona kommit :D Har väntat rätt så länge på dom o så kom dom igår.
Beställde inte så många eftersom de är så dyra och jag behöver inte så många :)
 
Ska till mamma snart! Har inte varit där på jätte länge så det ska bli skönt att komma hem till henne och alla djuren. Jag har rätt så många djur och alla bor hos mamma, så det blir lite tomt när man är hos pappa och det inte finns några djur.
 

Ny klänning!

2013-11-06 @ 16:06:00
Idag kom min klänning som jag beställde för några dagar sen! Tänkte ha den till trivselkvällen i skolan :)
Den var lite stor tyckte jag men den passa ändå. Så nu är jag redo för trivsel! Fast jag vet inte riktigt om jag ska ha klackskor eller inte.. Jag blir ju så himla lång i det och sen tror jag inte att det är så många som ska ha det. Men vi får se hur jag gör :)
 

10 saker ni kanske inte visste om mig

2013-11-05 @ 22:27:00
Hej hej, eftersom att jag har lite tråkigt tänkte jag köra en ''10 saker ni kanske inte visste om mig''!
Har aldrig gjort det innan så jag gör det nu :D
 
1. Jag har glasögon, har haft det sen jag var 4år. Jag har linser oftast för att jag trivs bäst i det.
2. Jag vill ha blont hår. Ska kanske färga det snart!
3. Jag älskar Anton Ewald och Josh Hartnett! De är mina gudar.
4. Jag vill lära mig att sminka bra, som till exempel Lauren Curtis och Linda Hallberg.
5. Jag är väldigt blyg och har rätt så dåligt självförtroende. Fast jag har fått massor av självförtroende det senaste året! Alla kommentarer jag får på instagram gör mig så himla glad och det stärks jag av jätte mycket!
6. Jag dricker kaffe.
7. Jag är nästan jämt sen till saker ;) Hehe idag höll jag på att komma försent till skolan!
8. Jag älskar att sminka mig och måla naglarna!
9. Jag har 6 hål i öronen och 1 navelpiercing.
10. Jag har ett födelsemärke på min arm som ser ut som en fisk. Jag skojar inte det gör verkligen det!
 
Bilder jag tog idag :)

Mys rosa

2013-11-05 @ 20:05:00
Hej! Är hemma själv och dunkar ''Story of my Life'' just nu! As bra, jag brukar inte gilla deras låtar så mycket med denna är ju helt fantastisk bra! Annars har jag varit ute och sprungit och fotat lite. Åh vad jag vill ha ett gåband eller springband eller vad det nu heter ;) Skulle vara jätte bra att bara kunna springa inne om det är kallt och mörkt ute! Det önskar jag mig i julklapp i alla fall! Det är ju faktiskt snart jul, bara lite mer än en månad kvar :)
 

Det nya sminket, smyckena och lite annat

2013-11-04 @ 19:03:00
Jag köpte lite smink, smycken och lite andra småsaker på Gekås också. De tänkte jag vis nu :)
 
Jag blev väldigt nöjd med alla saker jag köpte, både kläderna och de andra sakerna! Fast vissa saker kanske inte var så nödvändiga.. Men det är ju rätt så billigt på Gekås trotts allt ;)
 

De nya kläderna

2013-11-04 @ 18:47:00
Jag sa ju att jag skulle vis vilka saker jag köpte på Gekås. Jag kommer göra två inlägg för att det blir så mycket bilder om jag ska visa allt i ett :) Jag börjar med kläderna och så tar jag små sakerna sen.
 
Jag tror ni ser vad det är så jag tänkte inte att jag behövde skriva det :)

Hemma!

2013-11-03 @ 20:47:00
Nu är jag hemma efter en lång bilresa från Halland. Det gick rätt så fort ändå tycker jag, fast det kan nog vara för att jag sov typ hela tiden ;) Men jag har inget emot att åka bil heller! Det är rätt så mysigt faktiskt.
 
Jag har ju då varit i Halland hos min farmor och farfar. Där träffade jag mina kusiner och gick på Gekås.
Köpte mer saker än jag brukar faktiskt. Men jag berättar vad jag har köpt imorgon istället. Är jätte trött nu så vill bara lägga mig i soffan och titta på film :) Men farmor och farfar hade fått kattungar nu också. De har det varje gång vi är där, hehe. Så det finns väldigt mycket katter att gosa med, mys!
 

Dimma

2013-11-02 @ 20:28:00
Hej! Jag har det jätte bra här i Halland :) Var på Gekås igår och idag har jag bara tagit det lugnt. Har sovit i en stuga de här nätterna med Yasmine, Linn och Jonna. Vi har mest spelat sims och ätit hur mycket godis som helst! Har inte ätit så mycket på jätte länge, hehe! Men Yasmine och Linn åkte hem idag, så Jonna och jag ska sov i våran farmor och farfars hus i natt.
 
Imorgon åker vi hem :/ Men först ska vi gå på Gekås en snabbis igen ;)
 
Dimmig dag idag!


RSS 2.0